Royal Delft heeft een vacature voor een

 

Accountmanager Retail M/V

24-32 uur per week

 

Wat ga je doen als Accountmanager Retail?

Als zelfstandig account manager retail ben je salesgericht en verantwoordelijk voor het onderhouden en leggen van contacten met bestaande en nieuwe retailers, voornamelijk op de Nederlandse markt. Je doet dit middels klantbezoek, telefonische acquisitie en deelname aan beurzen.

 

Het invullen van de exportambities is tevens onderdeel van deze functie. Je bent proactief en resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden en ziet het als een uitdaging om nieuwe en bestaande klanten van een passend advies te voorzien. Daarnaast lever je een bijdrage aan de omzet, conform de opgestelde begroting.

 

Het profiel:

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een commerciële functie in de retail branche. Je beschikt over de voor deze functie relevante sales opleiding en hebt kennis van en ervaring met CRM-systemen, kwaliteitsnormen en projectmanagement.

 

Tevens beschik je over uitstekende communicatieve-, commerciële- en onderhandelingsvaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Je bent goed in het onderhouden van klantencontacten en hebt een sterk zakelijk netwerk.

 

Wat biedt Royal Delft jou?

Een zelfstandige, dynamische en uitdagende functie binnen een klein team met een informele werksfeer. Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s en weet je precies wat er speelt.

 

De functie biedt voldoende ruimte en uitdaging aan personen die een volgende stap willen maken in hun carrière. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de functie en ervaring, waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling wordt aangemoedigd. 

 

Meer informatie

Informatie over de functie is te verkrijgen bij mevrouw J. Ruijgrok, Marketing & Sales manager, op telefoonnummer 015-7600846.

 

Wil je meer informatie over ons en/of ons merk, bezoek dan www.royaldelft.nl.

 

Solliciteren op de vacature van Account Manager Retail

Je kunt je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, t/m 7 september 2018 sturen via sollicitatie@royaldelft.com t.a.v. mevrouw J. Ruijgrok.

 

Een schriftelijke opdracht en assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wij streven er naar de nieuwe Account manager per 1 november 2018 in dienst te laten treden.

-->