De Porceleyne Fles BV (Royal Delft Group) is dé toonaangevende producent van handgemaakt Delfts Blauw aardewerk. Royal Delft is de laatst overgebleven aardewerkfabriek uit de 17de eeuw. Hier wordt het wereldberoemde Delfts Blauw volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Jaarlijks ontvangt de Royal Delft Experience 140.000 bezoekers vanuit de hele wereld die het unieke ambacht van Royal Delft komen bewonderen.

Royal Leerdam Crystal maakt onderdeel uit van Royal Delft Group. Sinds 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal op ambachtelijke wijze prachtige kunst- en sierobjecten vervaardigd van Cristal Supérieur.

 

 

Voor onze afdeling Design zoeken wij een

 

Design Assistent (M/V)
(part time/full time)

 

De functie

Als Design Assistent werk je aan projecten binnen de productplanning van de Royal Delft Group. Je bent mede verantwoordelijk voor delen van het ontwikkelingstraject die te maken hebben met het realiseren van nieuwe concepten. Je voert haalbaarheidsstudies uit en draagt zorg over het technisch gereed komen van creatieve concepten. Je werkt hierbij nauw samen met externe ontwerpers en constructeurs, maar bent zelf ook in staat concepten uit te ontwikkelen of technische aanpassingen te doen. Verder draag je zorg over de technische en algemene productspecificaties en onderhoud je deze ten behoeve van informatievoorziening voor de ondersteunende afdelingen (inkoop, logistiek, verkoop, kwaliteit en service). Het bezoeken van beurzen en toeleveranciers in binnen- en buitenland maakt onderdeel uit van de functie. Je rapporteert aan de Design Manager Royal Brands.

 

Functie eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door een voor deze functie relevante opleiding, o.a. IO, IPO of vergelijkbare opleiding. Je kunt uitstekend communiceren in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Verder beschik je over ervaring met MS Office, planningssoftware (b.v. MS Projects), CAD (Solidworks) en Adobe Suite (Illustrator, Photoshop). Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en hebt een "hands on” en flexibele instelling. Je bent commercieel en probleemoplossend ingesteld en beschikt over organisatievermogen en overtuigingskracht. De vereiste ervaring voor deze functie bedraagt 1 tot 2 jaar in een vergelijkbare functie. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B  en woonachtig in de regio groot Delft.

 

Wij bieden

Een zelfstandige en uitdagende functie in een internationale omgeving, binnen een klein team met een informele werksfeer. Arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de functie en ervaring, waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling worden aangemoedigd.

 

Informatie over de functie is te verkrijgen bij Joffrey Walonker, Design Manager Royal Brands, telefoonnummer 015-3680580, e-mail: j.walonker@royaldelft.com. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kan je vóór 9 juni richten aan Joffrey Walonker.
-->